Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик AUX QC 18 000 BTU

Характеристики и функции: 
  • Инверторни климатици AUX серия Q: Представяме Ви последната генерация инверторни климатици AUX серия Q. С тях постигате перфектната температура при отопление и охлаждане по-бързо, а благодарения на вградените филтри ще дишате по-чист и свеж въздух. Те са разработени със система за самопочистване от ново поколение, която гарантира висока ефективност.
  • Плазмен филтър: Инверторният климатик AUX QC ще се погрижи за перфектния климат и качеството на въздуха във вашия дом или офис благодарение на вградения плазмен филтър. Студената плазма елиминира праха, премахва миризмите и задимяването, като по този начин осигурява по-чист въздух и здравословна среда в помещението.
  • Самопочистване: Климатиците AUX QC разполагат с функция за самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огромна температурна разлика за кратко време – първо работи в режим на охлаждане и така кондензираната вода отстранява натрупаните прах и бактерии, след което преминава в режим на отопление, а накрая се включва само вентилатора, за да отстрани напълно влагата от вътрешната част на уреда. По този начин се предотвратява развитието на бактерии и мухъл и се достига до 90% степен на стерилизация.
  • Wi-Fi управление: За по-голямо удобство климатиците от серия New-Q на AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на включения в комплекта Wi-Fi контролер. 
  • Надеждна работа при минусови температури: Допълнителната система за затопляне на външното тяло на климатици New-Q Ви предоставя сигурност в по-студените зимни нощи, че отоплението на жилището Ви е гарантирано дори при -20 °C външна температура.
  • Режим „Ваканция“: Поддържане на 8 ºС: В този режим климатикът ще поддържа минимална температура от 8 ºС, предотвратявайки свръх охлаждане на жилището Ви, което пък ще спести енергия и средства за повторното му затопляне при завръщането Ви от почивка.
  • 4D въздушен поток: За най-високо ниво на комфорт и еднаква температура във всеки ъгъл на стаята, климатиците от серията New-Q на AUX са снабдени с функцията „4D въздушен поток“, която предоставя възможността за управление на въздушния поток в 4 посоки – по вертикала и по хоризонтала.
Категория: 
Марка: 
1 620,00 лв.
SCOP: 
4.30
SEER: 
7.30
Отопление - Мощност, kW: 
1.3/5.6/6.0
Отопление - Консумация, kW: 
0.5/1.6/2.2
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.3/5.4/5.8
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.5/1.7/2.2
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
11.00
Тегло,kg Външно тяло: 
28.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
31.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
56.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
316/960/212
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
555/785/300
Клас на охлаждане: 
A++
Клас на отопление: 
A+