Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик DAIKIN FTXC71C/RXC71C

Характеристики и функции: 
 • Режим на пълна мощност - с натискане на този бутон се достига максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най - кратко време и след 20 мин. климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа.
 • Въздушен филтър - улавя големите прахови частици.
 • Фотокаталитичен филтър от титаниев апатит - премахва частиците прах във въздуха и разгражда миризмите, например от тютюн и домашни любимци. Той също улавя и разгражда бактерии, вируси и алергени, като осигурява постоянно подаване на чист въздух.
 • 24 - часов таймер - дава възможност да програмирате едно време за включване и едно за изключване на климатика всеки ден.
 • Възможност за онлайн управление / опция / - онлайн контролерът Ви позволява да управлявате Вашия климатик отвсякъде, по всяко време, от компютър, смартфон или таблет. Тази функция изисква закупуването на допълнителен аксесоар, както и локална мрежа, към която да свържете устройството.
 • Пестене на енергия по време на изчакване на работа
 • Само вентилатор - климатикът може да работи само като вентилатор, без да отоплява или охлажда помещението.
 • Автоматично превключване между охлаждане и отопление - климатикът автоматично превключва в режим на отопление или охлаждане, в зависимост от зададената от Вас температура на стаята.
 • Автоматична скорост на вентилатора - климатикът автоматично избира необходимите обороти на вентилатора, за да достигне желаната от Вас температура в помещението.
 • 5 скорости на вентилатора.
 • Програма за изсушаване на въздуха - програмата дава възможност да се намали влажността в климатизираното помещение, без това да влияе върху зададената температура.
 • Автоматично рестартиране - ако електрозахранването спре, след неговото възстановяване климатикът се рестартира, запазва настройките си и продължава работа.
 • Самодиагностика - индикират се грешки или проблеми, като по този начин се опростява поддръжката.

 

     " КИЕМ " ЕООД не Ви задължава с договор за годишни профилактики при покупката.

       Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба, УНИКРЕДИТ и TBI кредит.

Категория: 
Марка: 

Климатици Daikin

Днес, който и да попитате за Daikin ще ви каже, че произвеждат климатици от висок клас, но малцина знаят, че компанията не произвежда само климатични системи.

Началото на японската компания Daikin Industries LTD е поставено през далечната 1924 година от Акира Ямада. Първоначално малката компания произвежда тръбни елементи за радиатори на самолети. През 30-те години на миналия век Дайкин разширява производството си и започва да произвежда хладилна и вентилационна техника, а през 1936 година започва да климатизира влаковете в Япония.

Втората Световна Война и последвалата криза се отразяват и на Daikin Industries LTD и до 1950 година производството и е доста свито. Компанията се възражда през 1951 година, когато търсенето на японска хладилна и климатична техника в САЩ се увеличава многократно.

От тогава до днес японската компания е извървяла дълъг път, който е преминал през климатизация на офиси, заводи, влакове, до производството на климатични системи за частите домове.

От 1963 година, от когато носи името, с което ни е позната и днес, търговската марка Дайкин е неотлъчно в световните класации за иновации и качество на климатични системи.

Дело на инженеринговите екипи на Дайкин са сплит - системите, разработването на технологията за променлив разход на енергия (VRV) и още много други иновации, които превръщат климатиците с този бранд в желана покупка на потребите по цял свят.

През 1973 година компанията стъпва на Европейския пазар, като открива първия си завод за климатици в Белгия. Съкращаването на пътя на произведените климатици до крайния потребител е брилянтен маркетингов ход, който намалява цените н продуктите и увеличава търсенето на климатизатори в Европа.

Днес, Daikin Industries LTD има 12 завода по целия свят за производство на хладилна, вентилационна, климатична техника, в които работят над 30 000 служители.

Името на японската компания е символ на качествени климатични системи от висок клас на достъпни за крайния потребител цени.

Daikin е качество, стил и иновативни технологии събрани само в един климатизатор!

3 470,00 лв.
SCOP: 
3.81
SEER: 
5.30
Отопление - Мощност, kW: 
2.30/8.00/9.00
Отопление - Консумация, kW: 
2.46
Охлаждане - Мощност, kW: 
2.30/7.10/7.30
Охлаждане - Консумация, kW: 
2.38
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
13.00
Тегло,kg Външно тяло: 
45.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
38.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
54.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
297/288/1005
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
695/350/930