Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик DAIKIN FTXF35A/RXF35A

Характеристики и функции: 
  • Икономичният режим на Дайкин предлага на своите потребители ниска консумация на електроенергия.
  • Режимът комфорт придава допълнителен комфорт в дома Ви, като не позволява вдухване на топъл или студен въздух право към обитателите на помещението.
  • Чрез режим повишена мощност потребителите могат по-бързо да достигнат желаната от тях температура в режим на охлаждане.
  • Режим „бешумен“  намалява с до 3dB нивото на шум на вътрешното тяло, това допринася за допълнително спокойствие на Вас и цялото семейство.
  • WiFi (опция): Контролирайте Вашият климатик от всяка точка и по всяко време докато сте навън или на работа, чрез смартфон, лаптоп или таблет с приложението на Дайкин.
  • 24-часов таймер: Таймерът предлага възможност за задаване на точен час за включване и изключване на климатика.

Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба ,UniCredit и TBI credit.

Кием Клима не ви задължава с договор за годишни профилактики при покупката.

Категория: 
Марка: 

Климатици Daikin

Днес, който и да попитате за Daikin ще ви каже, че произвеждат климатици от висок клас, но малцина знаят, че компанията не произвежда само климатични системи.

Началото на японската компания Daikin Industries LTD е поставено през далечната 1924 година от Акира Ямада. Първоначално малката компания произвежда тръбни елементи за радиатори на самолети. През 30-те години на миналия век Дайкин разширява производството си и започва да произвежда хладилна и вентилационна техника, а през 1936 година започва да климатизира влаковете в Япония.

Втората Световна Война и последвалата криза се отразяват и на Daikin Industries LTD и до 1950 година производството и е доста свито. Компанията се възражда през 1951 година, когато търсенето на японска хладилна и климатична техника в САЩ се увеличава многократно.

От тогава до днес японската компания е извървяла дълъг път, който е преминал през климатизация на офиси, заводи, влакове, до производството на климатични системи за частите домове.

От 1963 година, от когато носи името, с което ни е позната и днес, търговската марка Дайкин е неотлъчно в световните класации за иновации и качество на климатични системи.

Дело на инженеринговите екипи на Дайкин са сплит - системите, разработването на технологията за променлив разход на енергия (VRV) и още много други иновации, които превръщат климатиците с този бранд в желана покупка на потребите по цял свят.

През 1973 година компанията стъпва на Европейския пазар, като открива първия си завод за климатици в Белгия. Съкращаването на пътя на произведените климатици до крайния потребител е брилянтен маркетингов ход, който намалява цените н продуктите и увеличава търсенето на климатизатори в Европа.

Днес, Daikin Industries LTD има 12 завода по целия свят за производство на хладилна, вентилационна, климатична техника, в които работят над 30 000 служители.

Името на японската компания е символ на качествени климатични системи от висок клас на достъпни за крайния потребител цени.

Daikin е качество, стил и иновативни технологии събрани само в един климатизатор!

1 370,00 лв.
SCOP: 
4.06
SEER: 
6.21
Отопление - Мощност, kW: 
1.3/3.5/4.8
Отопление - Консумация, kW: 
0.29/0.94/1.29
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.3/3.3/3.8
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.29/1.00/1.30
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
286/770/225
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
550/658/275
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
20.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
48.00
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
9.00
Тегло,kg Външно тяло: 
28.00