Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик DAIKIN FTXF42D/RXF42D

Характеристики и функции: 
  • Икономичен режим - позволява да настроите колко енергия да използва Вашия климатик, ако имате проблем сголямо натоварване на електрическата мрежа. Например когато други електроуреди, като прахосмукачка, микровълнова фурна и др., са включуени по едно и също време или ако желаете да намалите консумацията на енергия. Не забравяйте - при този режим Вие контролирате работата на климатика, така че когато имате нужда от засилено охлаждане или отопление, можете да изключите тази функция.
  • Комфортен въздушен поток - автоматично регулиране на въздушния поток в помещението, за да се постигне възможно най - комфортното разпределение на температурата в стаята, избягвайки да се насочва течението директно към хората. 
  • Режим на пълна мощност - с натискане на този бутон се достига максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най - кратко време и след 20 мин. климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа.
  •  Безшумна работа на вътрешното тяло  - с активиране на този режим, вътрешното тяло на климатика намаля издавания от него шум с до 3 dB. Функцията позволява климатика да бъде включен по време на сън, учене или други дейности, изискващи спокойствие и концентрация.
  •  24 - часов таймер  - дава възможност да програмирате едно време за включване и едно за изключване на климатика всеки ден.
  • Възможност за онлайн управление / опция / - онлайн контролерът Ви позволява да управлявате Вашия климатик отвсякъде, по всяко време, от компютър, смартфон или таблет. Тази функция изисква закупуването на допълнителен аксесоар, както и локална мрежа, към която да свържете устройството.
  • Въздушен филтър - този филтър улавя големи прахови частици, оставяйки само чист въздух, без алергени.
  • Самодиагностика - индикират се грешки или проблеми, като по този начин се опростява поддръжката.

     " КИЕМ " ЕООД не Ви задължава с договор за годишни профилактики при покупката.

       Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба, УНИКРЕДИТ и TBI кредит.

Категория: 
Марка: 

Климатици Daikin

Днес, който и да попитате за Daikin ще ви каже, че произвеждат климатици от висок клас, но малцина знаят, че компанията не произвежда само климатични системи.

Началото на японската компания Daikin Industries LTD е поставено през далечната 1924 година от Акира Ямада. Първоначално малката компания произвежда тръбни елементи за радиатори на самолети. През 30-те години на миналия век Дайкин разширява производството си и започва да произвежда хладилна и вентилационна техника, а през 1936 година започва да климатизира влаковете в Япония.

Втората Световна Война и последвалата криза се отразяват и на Daikin Industries LTD и до 1950 година производството и е доста свито. Компанията се възражда през 1951 година, когато търсенето на японска хладилна и климатична техника в САЩ се увеличава многократно.

От тогава до днес японската компания е извървяла дълъг път, който е преминал през климатизация на офиси, заводи, влакове, до производството на климатични системи за частите домове.

От 1963 година, от когато носи името, с което ни е позната и днес, търговската марка Дайкин е неотлъчно в световните класации за иновации и качество на климатични системи.

Дело на инженеринговите екипи на Дайкин са сплит - системите, разработването на технологията за променлив разход на енергия (VRV) и още много други иновации, които превръщат климатиците с този бранд в желана покупка на потребите по цял свят.

През 1973 година компанията стъпва на Европейския пазар, като открива първия си завод за климатици в Белгия. Съкращаването на пътя на произведените климатици до крайния потребител е брилянтен маркетингов ход, който намалява цените н продуктите и увеличава търсенето на климатизатори в Европа.

Днес, Daikin Industries LTD има 12 завода по целия свят за производство на хладилна, вентилационна, климатична техника, в които работят над 30 000 служители.

Името на японската компания е символ на качествени климатични системи от висок клас на достъпни за крайния потребител цени.

Daikin е качество, стил и иновативни технологии събрани само в един климатизатор!

2 340,00 лв.
SCOP: 
4.30
SEER: 
6.50
Отопление - Мощност, kW: 
1.40/4.60/5.00
Отопление - Консумация, kW: 
0.25/1.24/1.40
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.40/4.20/4.30
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.31/1.27/1.50
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
9.00
Тегло,kg Външно тяло: 
28.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
22.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
48.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
286/770/225
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
550/658/275