Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик Daikin FTXJ50MW/RXJ50N

Характеристики и функции: 

Изборът на продукт с R-32 хладилен агент намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води директно до по-нисък разход на електроенергия благодарение на своята висока енергийна ефективност.

 • Уникално стилен дизайн
 • Сезонни стойности на ефективност А+++
 • Филтрите пречистват до 99% от алергените във въздуха
 • Интелигенстното око установява вашето присъствие и ви защитава от въздушни течения
 • Тих шепот при работа: за експлоатация на уреда едва ли може да бъде чут. Нивото на звуковото налягане слиза до 19dBA
 • Wi-fi адаптерът ви гарантира контрол на климатика от всяка точка и по всяко време с вашия смартфон или таблет.И при това е включен е цената на климатика.
 • Комфортният режим гарантира работа без силни въздушни течения, като не позволява топлия или студен въздух да духа право в тялото
 • 3-D въздушен поток гарантира равномерно разпределение на въздуха в цялото помещение
 • Режимът на пълна мощност служи за ускорено охлаждане или отопление
 • Безшумна работа на както на вътрешното,така и на външното тяло
 • Седмичен таймер

Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба ,UniCredit и TBI credit.

Категория: 
Марка: 

Климатици Daikin

Днес, който и да попитате за Daikin ще ви каже, че произвеждат климатици от висок клас, но малцина знаят, че компанията не произвежда само климатични системи.

Началото на японската компания Daikin Industries LTD е поставено през далечната 1924 година от Акира Ямада. Първоначално малката компания произвежда тръбни елементи за радиатори на самолети. През 30-те години на миналия век Дайкин разширява производството си и започва да произвежда хладилна и вентилационна техника, а през 1936 година започва да климатизира влаковете в Япония.

Втората Световна Война и последвалата криза се отразяват и на Daikin Industries LTD и до 1950 година производството и е доста свито. Компанията се възражда през 1951 година, когато търсенето на японска хладилна и климатична техника в САЩ се увеличава многократно.

От тогава до днес японската компания е извървяла дълъг път, който е преминал през климатизация на офиси, заводи, влакове, до производството на климатични системи за частите домове.

От 1963 година, от когато носи името, с което ни е позната и днес, търговската марка Дайкин е неотлъчно в световните класации за иновации и качество на климатични системи.

Дело на инженеринговите екипи на Дайкин са сплит - системите, разработването на технологията за променлив разход на енергия (VRV) и още много други иновации, които превръщат климатиците с този бранд в желана покупка на потребите по цял свят.

През 1973 година компанията стъпва на Европейския пазар, като открива първия си завод за климатици в Белгия. Съкращаването на пътя на произведените климатици до крайния потребител е брилянтен маркетингов ход, който намалява цените н продуктите и увеличава търсенето на климатизатори в Европа.

Днес, Daikin Industries LTD има 12 завода по целия свят за производство на хладилна, вентилационна, климатична техника, в които работят над 30 000 служители.

Името на японската компания е символ на качествени климатични системи от висок клас на достъпни за крайния потребител цени.

Daikin е качество, стил и иновативни технологии събрани само в един климатизатор!

3 800,00 лв.
SCOP: 
4.24
SEER: 
7.02
Отопление - Мощност, kW: 
1.70/5.80/7.00
Отопление - Консумация, kW: 
0.37/1.57/2.39
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.70/5.00/5.80
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.33/1.36/1.88
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
303/998/212
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
735/825/300
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
32.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
45.00
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
12.00
Тегло,kg Външно тяло: 
44.00