Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик Fujitsu ASY-G09LUCA ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Характеристики и функции: 
  • Увеличено спестяване на електроенергия;
  • Работи перфектно при  дори при  –20 °C външна температура.
  • Елегантен дизайн съчетаващ се с всяко помещение ;
  • Режим пълна мощност;
  • Сензор за  движение- помага климатизатора да работи с  по-малка мощност, когато стаята е празна;
  • Седмичен  таймер -  настройва се  с безжичното дистанционно до 4 пъти за един ден и до 28 пъти   за една седмица;
  • Индикатор за почистване  филтъра на климатика, който светва, когато филтъра е замърсен;

Кием ЕООД не ви задължава с договор за годишни профилактики при покупката.

Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба ,UniCredit и TBI credit.

Категория: 
Марка: 

Климатици Fujitsu

Fujitsu е световна марка производител на климатични системи, термопомпи и различни видове продукти за отопление и охлаждане. Марката Fujitsu General е факт още от 1936 година, като от тогава главната й цел е да създава качествени климатични решения, които да задоволяват всички потребителски нужди.

Производството им е насочено към продукти, които са клас „А“. Освен това компанията е един от лидерите, които могат да предложат на пазара уреди, които са изключително тихи. Именно заради това и техните климатици са често предпочитани за използване в спални помещения.

Технологията, заради която инверторните им климатици стават едни от любимците на пазара, се нарича DC технология. Използва се мощен DC роторен компресор, който не позволява да има големи загуби на електричество. Така инверторните климатици Fujitsu са отлични енергоспестяващи решения, заради намалената си консумация на ресурси.

Вътрешните тела на климатиците са изключително компактни и са снабдени с топлообменник, който е многостъпков. Съобразявайки и най-малките детайли от  Fujitsu разработват два различни потока на въздуха, спрямо това, какъв режим е избран. Ако инверторния климатик е настроен да затопля помещението, тогава то ще излъчва въздух в посока към пода. Защото топлият въздух е по-лек и се вдига нагоре. Ако режимът му е да охлажда, тогава студеният въздух няма да отива директно към хората в помещението. Част от тази технология е и иновацията, климатика да намаля мощността си, когато помещението е празно, за да може да пести енергия.

Предимства на климатици Fujitsu

Друго огромно предимство на инверторните климатици Fujitsu е възможността им да сменят автоматично въздушният поток от топъл на студен, според нивото на температурата в стаята. Това спомага за поддържането на постоянна температура в даденото помещение. Освен това уредът може да се нагласи и на тих режим на работа, чийто нива са близки до абсолютно безшумното функциониране.

Всички климатици от тази марка са снабдени с филтри, които да почистват въздуха и да се грижат за добрата среда в помещението. Допълнителен плюс са и лесните за управления устройства.

1 680,00 лв.
SCOP: 
4.10
SEER: 
7.10
Отопление - Мощност, kW: 
0.5/3.2/4.2
Отопление - Консумация, kW: 
0.68
Охлаждане - Мощност, kW: 
0.5/2.5/3.2
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.555
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
9.50
Тегло,kg Външно тяло: 
25.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
32.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
48.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
282/185/870
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
540/290/660