Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик Fujitsu ASY-G12LLCE

Характеристики и функции: 
  •  Икономичният режим предлага на своите потребители ниско потребление на електроенергия.
  •  Позволява икономия на електроенергия с максимално висока ефективност на устройството и ниско ниво на шум.
  •  Режим на работа за доставяне на мощен студен въздушен поток.
  •  Климатикът автоматично превключва режимите на работа между охлаждане / отопление в зависимост от зададената температура и стайната температура.
  •  При прекъсване на електрозахранването климатикът стартира автоматично в първоначалните си настройки.
  •  Микрокомпютърът интелигентно променя стайната температура автоматично, за да ви осигури максимален комфорт през нощта.
  •  Показва на потребителя, когато филтрите са за почистване.
  • Лесно свалящият се преден панел на климатика е удобен за почистване.

Кием Клима не ви задължава с договор за годишни профилактики при покупката.

Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба ,UniCredit и TBI credit.

Категория: 
Марка: 

Климатици Fujitsu

Fujitsu е световна марка производител на климатични системи, термопомпи и различни видове продукти за отопление и охлаждане. Марката Fujitsu General е факт още от 1936 година, като от тогава главната й цел е да създава качествени климатични решения, които да задоволяват всички потребителски нужди.

Производството им е насочено към продукти, които са клас „А“. Освен това компанията е един от лидерите, които могат да предложат на пазара уреди, които са изключително тихи. Именно заради това и техните климатици са често предпочитани за използване в спални помещения.

Технологията, заради която инверторните им климатици стават едни от любимците на пазара, се нарича DC технология. Използва се мощен DC роторен компресор, който не позволява да има големи загуби на електричество. Така инверторните климатици Fujitsu са отлични енергоспестяващи решения, заради намалената си консумация на ресурси.

Вътрешните тела на климатиците са изключително компактни и са снабдени с топлообменник, който е многостъпков. Съобразявайки и най-малките детайли от  Fujitsu разработват два различни потока на въздуха, спрямо това, какъв режим е избран. Ако инверторния климатик е настроен да затопля помещението, тогава то ще излъчва въздух в посока към пода. Защото топлият въздух е по-лек и се вдига нагоре. Ако режимът му е да охлажда, тогава студеният въздух няма да отива директно към хората в помещението. Част от тази технология е и иновацията, климатика да намаля мощността си, когато помещението е празно, за да може да пести енергия.

Предимства на климатици Fujitsu

Друго огромно предимство на инверторните климатици Fujitsu е възможността им да сменят автоматично въздушният поток от топъл на студен, според нивото на температурата в стаята. Това спомага за поддържането на постоянна температура в даденото помещение. Освен това уредът може да се нагласи и на тих режим на работа, чийто нива са близки до абсолютно безшумното функциониране.

Всички климатици от тази марка са снабдени с филтри, които да почистват въздуха и да се грижат за добрата среда в помещението. Допълнителен плюс са и лесните за управления устройства.

1 320,00 лв.
SCOP: 
3.80
SEER: 
6.60
Отопление - Мощност, kW: 
0.9 / 4 / 5 kW
Отопление - Консумация, kW: 
1.13
Охлаждане - Мощност, kW: 
0.9 / 3.4 / 3.8 kW
Охлаждане - Консумация, kW: 
1.08
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
262/820/206
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
535/663/293
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
33.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
50.00
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
7.00
Тегло,kg Външно тяло: 
26.00