Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик TOSHIBA SEIYA RAS-B18J2KVG-E/RAS-18J2AVG-E

Характеристики и функции: 
  • Режим “Висока мощност” - позволява да се достигне зададената температура в помещението изключително бързо. Рязкото покачване или спадане на външната температура се отразява, както на мощността на климатика, така и на вътрешната температура. За да бъде изключена функцията трябва да се натисне повторно бутона на дистанционното управление.
  • Режим ECO - дава възможност да се намали консумацията на енергия и в режим на охлаждане и в режим на отопление. Когато се активира опцията в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1ºC на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява с 1ºC на всеки 2 часа.
  • Таймер - има възможността да се настрой точното време на включване или изключване на климатика, когато няма никой в помещението. Тази функция позволява да се управлява температурата според индивидуалните предпочитания.
  • Автоматично рестартиране - активира се допълнително чрез задържане на Reset бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки, при внезапно спиране или прекъсване на електрозахранването.
  • Самопочистваща функция при охлаждане - активира се след изключване на климатика и се извършва за 30 минути. Когато се спре климатизаторът, вътрешният вентилатор се включва, за да се изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Функцията не само предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, но и премахва бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.
  • Тих режим на работа - при активиране вентилатора започва да работи на много ниска скорост, при което се постига изключително тих режим. Най-често режима се активира през нощта, като запазва ефективността на климатика и осигурява пълен комфорт.
  • Magic coil - специално обработен вътрешен топлообменник незадържащ мръсотия. Това гарантира висока ефективност на уреда дори и след продължително използване и намалява вероятността от поява на неприятна миризма.
  • Възможност за онлайн управление / опция / - онлайн контролерът Ви позволява да управлявате Вашия климатик отвсякъде, по всяко време, от компютър, смартфон или таблет. Тази функция изисква закупуването на допълнителен аксесоар, както и локална мрежа, към която да свържете устройството.

 

      " КИЕМ " ЕООД не Ви задължава с договор за годишни профилактики при покупката.

       Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба, УНИКРЕДИТ и TBI кредит.

Категория: 
2 460,00 лв.
SCOP: 
4.00
SEER: 
6.30
Отопление - Мощност, kW: 
1.00/5.4/6.00
Отопление - Консумация, kW: 
0.20/1.60/1.85
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.30/5.0/5.50
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.27/1.55/1.80
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
9.00
Тегло,kg Външно тяло: 
34.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
27.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
52.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
293/798/230
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
550/780/290