Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG

Характеристики и функции: 
  • Висока сезонна ефективност - изключително икономичен и ефективен. В режим на отопление A++ и в режим на охлаждане енергиен клас А+++. Това спомага за ниски разходи на електроенергия.

  • По-екологичен живот с фреон R32 - климатиците и климатичната техника се развиват с бързи темпове и човечеството се стреми да замърсява по-малко въздуха. Използване на новия фреон R32 е три пъти по-екологичен от R410a. По този начин се намаляват вредните ефекти върху атмосферата. Освен това R32 се нагнетява по-лесно, което води до по-голяма ефективност и от там по-малко енергия за постигане на зададената температура.

  • Невъобразимо компактен дизайн - изключително компактен дизайн и характерен чисто бял цвят. Климатикът е широк само осемдесет сантиметра и е удобен за монтаж във всички видове помещения.

  • Супер тих, в режим на работа - климатичните системи от тази серия, отделят шум в режим на работа, от едва 19dB - звук, който е абсолютно недоловим за човешкото ухо. Така ще можете да си почивате, абсолютно необезпокоявани от работата на климатика у дома.

  • Възможност за WiFi адаптер за дистанционен достъп - всички модели, от тази серия, разполагат с опция да бъде вграден WiFi адаптер. Чрез него, ще можете от разстояние да управлявате климатика си, като много бързо избирате подходящата температура за офиса или дома или за случаите когато не сте си у дома, но сте забравили да изключите климатика преди да излезете и всичко това, можете спокойно да извършвате през Вашия компютър, таблет или смартфон. Дизайнът е специално пригоден и е оставено свободно пространство за поставянето на WiFi адаптера.

  • Анти-бактериален филтър за по-чист въздух - специално вграден ароматизиращ и убиващ микробите и бактериите филтър. Увеличената му повърхност, спомагат за по-добър ефект при пречистването на въздуха в помещението, това от своя страна създава комфорт и спокойствие във вашия дом.

  • Равномерност във въздушния поток - успешно избягване на усещането за течение, чрез двойно контролиране на посоката в която се движи въздушния поток. Моделът успява да разпредели въздуха равномерно в режим на отопление и охлаждане, което спомага за вашето здраве.

  • Благоприятен сън с нощен режим - производителя на климатици Мицубиши е помислил за комфорта и удобството на потребителите по време на своя сън. Чрез функцията нощен режим се намалят светлините на климатика, всички звуци се деактивират и се намаля шума на външното тяло с три дицибела. Всичките тези промени водят до спокоен и непрекъснат сън.

Категория: 
2 240,00 лв.
SCOP: 
4.70
SEER: 
8.60
Отопление - Мощност, kW: 
1.30/4.00/4.60
Отопление - Консумация, kW: 
1.03
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.10/3.50/3.80
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.99
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
10.50
Тегло,kg Външно тяло: 
31.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
19.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
49.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
299/219/798
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
550/285/800