Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-DM25VA/MUZ-DM25VA

Характеристики и функции: 

• Разширен работен диапазон – моделите от тази серия намират по-широко приложение от своите предшественици, благодарение на разширения диапазон на работа в режим на охлаждане.
• Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация – високоефективният филтър улавя бактерии, полени и други алергени във въздуха и ги неутрализира.
• Минимален шум за максимален комфорт – осигурява по-добър звуков комфорт, чрез намаление на емисиите,качеството на заобикалящата ни среда зависи и от нивата на шум, на които сме изложени.
• Клас на сезонна енергийна ефективност A+/A+ – едно от най-големите предимства на климатиците е икономичният и ефективен режим на работа. Сезонната енергийна ефективност достига изключителни нива благодарение на прецизното устройство на всички компоненти и използването на най-модерна инверторна технология, която осигурява автоматично регулиране на работния товар според конкретните нужди. Тази серия притежава SEER и SCOP стойности, които позволяват да постигнете нива на ефективност дори над тези в енергиен клас A+ /A+.
• Компактен и стилен дизайн – компактното външно тяло, леко и безшумно, може да бъде инсталирано и в най-тесните пространства .Изтънчената и изчистена линия, компактните размери и нежният бял цвят на MSZ-DM го отличават като дизайн сред климатиците и го правят съвместим с всеки интериор.
• Опция за Wi-Fi Управление – Онлайн контролерът ви осигурява управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри от всякъде, по всяко време чрез интернет връзка.

Категория: 
1 180,00 лв.
SCOP: 
4.10
SEER: 
5.80
Отопление - Мощност, kW: 
0.90/3.15/3.50
Отопление - Консумация, kW: 
0.87
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.30/2.50/3
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.73
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
299/232/799
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
538/249/699
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
22.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
50.00
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
10.00
Тегло,kg Външно тяло: 
24.00