Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA

Характеристики и функции: 
  • Разширен работен диапазон - благодарение на разширения диапазон на работа в режим на охлаждане, моделите от тази серия намират по-широко приложение от своите предшественици.
  • Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация - високоефективният филтър е стандартно приложен към телата. Той улавя бактерии, полени и други алергени във въздуха и ги неутрализира.
  • Минимален шум за максимален комфорт - качеството на заобикалящата ни среда зависи и от нивата на шум, на които сме изложени. Климатиците на Mitsubishi Electric осигуряват по-добър звуков комфорт, чрез намаление на емисиите.
  • Клас на сезонна енергийна ефективност A+/A+ - едно от най-големите предимства на климатиците Mitsubishi Electric е икономичният и ефективен режим на работа. Благодарение на прецизното устройство на всички компоненти и използването на най-модерна инверторна технология, която осигурява автоматично регулиране на работния товар според конкретните нужди, сезонната енергийна ефективност достига изключителни нива. Тази серия притежава SEER и SCOP стойности, които позволяват да постигнете нива на ефективност дори над тези в енергиен клас A+ /A+.
  • Компактен и стилен дизайн - изтънчената и изчистена линия, компактните размери и нежният бял цвят на MSZ-DM го отличават като дизайн сред климатиците и го правят съвместим с всеки интериор. Дори и компактното външно тяло, леко и безшумно, може да бъде инсталирано и в най-тесните пространства
  • Опция за Wi-Fi Управление - онлайн контролерът ви осигурява управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри от всякъде, по всяко време чрез интернет връзка
Категория: 
1 225,00 лв.
SCOP: 
4.10
SEER: 
5.70
Отопление - Мощност, kW: 
1.10/3.60/4.10
Отопление - Консумация, kW: 
0.975
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.40/3.15/3.50
Охлаждане - Консумация, kW: 
1.02
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
290/232/799
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
538/249/699
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
22.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
51.00
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
9.00
Тегло,kg Външно тяло: 
25.00