Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Овлажняващ пречиствател за въздух Daikin Ururu

Категория: 

Въздухопречистватели

Колкото и да се стремим да поддържаме чистота в дома си, няма как да се справим с миниатюрните прахови частици във въздуха. Не можем да се справим и с акарите, и с неприятните миризми, които понякога се появяват незнайно от къде.

Всички тези замърсители обаче могат да причинят доста здравословни проблеми като астма, затруднено дишане, умора и други.

Ако и вие се притеснявате за здравословната среда в дома си и се питате дали има начин да се погрижите за здравето на семейството си, можете да разгледате въздухопречиствателите, които ви предлагаме.

Защо да изберете пречистватели на въздух от Кием Клима ООД?

Въздухопречиствателите Daikin, които предлагаме са проектирани така, че да могат да осигурят здравословна среда в дома ви. Пречиствателите от тази марка са възможно най-доброто, което се предлага на пазара и имат много почитатели не само у нас, но и по целия свят, защото:

 • Пречистват въздуха от акари, алергени, прахови частици, полени, бактерии. Използвайки пречиствателите за въздух в дома си, няма повече да се притеснявате, че някой член на семейството ви ще получи алергична реакция или пристъп на астма. Въздухопречиствателите Daikin унищожават всички вредни частици и микроорганизми, които циркулират във въздуха на дома ви и създават здравословен комфорт на цялото ви семейство.
 • Благодарение на иновативната технология „streamer” и филтрите, с които са снабдени, пречиствателите за въздух не само отстраняват полените и бактериите, но и премахват всякакви неприятни миризми.
 • Количеството на въздуха, който филтрират е в пъти по-голямо в сравнение с някой други популярни марки

От Кием Клима ООД винаги сме се старали да предлагаме на своите клиенти най-добрите продукти, затова предлагаме пълната продуктова гама на въздухопречистватели Daikin.

Пречистватели със streamer технология

Пречиствателите за въздух със streamer технология филтрират и премахват всички вредни за здравето частици и едновременно с това йонизират въздуха в помещението. Подходящи са за жилища, офиси и други помещения, където имате притеснения, че въздухът е наситен с вредни за здравето частици.

Овлажняващите пречистватели

Овлажняващите пречистватели за въздух на Daikin - Ururu не само пречистват въздуха, но и го овлажняват, поддържайки перфектен баланс на влажността в помещението.

Марка: 

Климатици Daikin

Днес, който и да попитате за Daikin ще ви каже, че произвеждат климатици от висок клас, но малцина знаят, че компанията не произвежда само климатични системи.

Началото на японската компания Daikin Industries LTD е поставено през далечната 1924 година от Акира Ямада. Първоначално малката компания произвежда тръбни елементи за радиатори на самолети. През 30-те години на миналия век Дайкин разширява производството си и започва да произвежда хладилна и вентилационна техника, а през 1936 година започва да климатизира влаковете в Япония.

Втората Световна Война и последвалата криза се отразяват и на Daikin Industries LTD и до 1950 година производството и е доста свито. Компанията се възражда през 1951 година, когато търсенето на японска хладилна и климатична техника в САЩ се увеличава многократно.

От тогава до днес японската компания е извървяла дълъг път, който е преминал през климатизация на офиси, заводи, влакове, до производството на климатични системи за частите домове.

От 1963 година, от когато носи името, с което ни е позната и днес, търговската марка Дайкин е неотлъчно в световните класации за иновации и качество на климатични системи.

Дело на инженеринговите екипи на Дайкин са сплит - системите, разработването на технологията за променлив разход на енергия (VRV) и още много други иновации, които превръщат климатиците с този бранд в желана покупка на потребите по цял свят.

През 1973 година компанията стъпва на Европейския пазар, като открива първия си завод за климатици в Белгия. Съкращаването на пътя на произведените климатици до крайния потребител е брилянтен маркетингов ход, който намалява цените н продуктите и увеличава търсенето на климатизатори в Европа.

Днес, Daikin Industries LTD има 12 завода по целия свят за производство на хладилна, вентилационна, климатична техника, в които работят над 30 000 служители.

Името на японската компания е символ на качествени климатични системи от висок клас на достъпни за крайния потребител цени.

Daikin е качество, стил и иновативни технологии събрани само в един климатизатор!

1 109,00 лв.

Пречиствател за въздух Daikin Ururu, със специална технология, разработена от Daikin - Flash Streamer!

Във въздуха, който дишаме има много вещества като алергени, бактерии, вируси и тютюнев дим, които са причина за увреждане на здравето ни.

Сухотата през зимния сезон е един от най-големите проблеми. Въздухопречиствателят на Daikin - Ururu овлажнява въздуха и отстранява неприятните ефекти на сухия въздух.

Всичко, което трябва да правите е от време на време да пълните 4-литровия резервоар и той ще овлажнява въздуха в стаята с максимален обем от 600 мл/ч.

Тази полезна и модерна функция е резултат от вграждането на компактен воден резервоар и комбиниран блок на водно колело и изпарителен филтър.

 • Начин на улавяне на праха - Плазмен йонизатор+Електростатичен филтър;
 • Метод на обезмирисяване: Flash streamer + Фотокаталитичен филтър с титанов апатит + Обезмирисяващ катализатор;
 • Въздушна мрежа: полипропиленова мрежа с катехин;
 • Вместимост на водния резервоар - 4л.
 • Предварителният филтър с катехин премахва големи частици прах и косми от домашни животни;
 • Плазменият йонизатор зарежда положително праха и полените и ги изпраща в електростатичния филтър;
 • Flash Streamer генерира йони с висока скорост, мощно разграждат миризмите и формалдехида;
 • Прахът и тичинковият прашец се абсорбират;
 • Миризмите, бактериите и вирусите се абсорбират и разграждат;
 • Обезмирисяващ катализатор абсорбира миризмите;
 • Въздухопречиствателят премахва ефективно и алергени;
 • Безшумна операция идеална за тихите нощи;
 • Тялото включва седем нагънати филтъра - един за непосредствена употреба и 6 резервни.