Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик GREE BORA GWH12KF-K3DNA6G

Характеристики и функции: 
  • Йонизатор – вграден генератор на отрицателни йони, който помага за освежаването на въздуха в помещението и премахването на вредните бактерии.
  • WiFi модул – елегантно вграден зад предният панел на климатика, посредством приложения достъпни за iPhone и Android базирани телефони.
  • I-Feel – Климатикът улавя местоположението на дистанционното управление и насочва въздушната струя в тази посока. 
  • Таймер
  • Автоматичен рестарт– в случай на временно прекъсване на тока, климатикът автоматично ще рестартира в предишния режим след като се възстанови захранването.
  • Топъл старт
  • Самодиагностика - опростява поддръжката чрез посочване на системни грешки или аномалии при работа.
  • Система за интелигентно обезскрежаване – тя гарантира, че този режим ще бъде използван само когато е необходимо, а не през фиксиран интервал от време.
  • Нощен режим
  • 4 скорости на вентилатора на вътрешното тяло

Вземете климатикa и на изплащане с БНП Париба ,UniCredit и TBI credit.

Марка: 

Климатици Gree

Историята на китайския производител на климатични системи започва през 1989 година, когато в китайската провинция в област Guangdong една малка компания започва да произвежда прозоречни климатици под името „Hail”. Много скоро след създаването си, малката фирма бързо се разширява, но се налага да промени търговското име на продуктите си, тъй като марката не е имала официална регистрация и губи правото си да произвежда климатици под името “Heil”

Затова, през 1994 година компанията променя името си на GREE и оттогава до днес това е търговска марка, която е символ на качество, иновации и достъпни цени.

Интересът към качествените продукти, които произвежда китайската компания бързо я превръщат в международен конгломерат, който днес предлага широка гама от климатици за бита и промишлеността, чилъри и други.

В наши дни търговската марка GREE се нарежда сред лидерите в производството и продажбата на климатични системи, а директорът на компанията, госпожа Дун Минчжу е сред 100 - те най-влиятелни жени в света.

Днес GREE е най-големият производител на климатици в Китай и е един от най-големите производители на климатични системи в света. В своя арсенал компанията има 13 признати иновационни технологични разработки, повече от 30 хиляди патента и собствени изследователски лаборатории по целия свят.

Към момента в компанията работят повече от 2000 висококвалифицирани инженери, които неуморно разработват и тестват иновативни климатични системи, а GREE има заводи в Бразилия, Виетнам, Китай, в които се трудят огромен брой служители.

Ежегодно в заводите на GREE се произвеждат около 5,5 милиона промишлени климатични системи и повече от 60 милиона битови климатици, които потеглят към потребители до над 160 страни по света.

За това колко от китайската компания държат на качеството на своите продукти говори мотото на бранда: „Производство без иновации е производство без душа”.

От GREE не спират да се развиват и да разработват нови технологии, които да направят климатичните системи още по-добри, което ги прави едни от най-търсените и популярни търговски марки и у нас, и по света.

SCOP: 
4.00
SEER: 
6.10
Отопление - Мощност, kW: 
0.60/3.40/4.40
Отопление - Консумация, kW: 
0.94
Охлаждане - Мощност, kW: 
0.60/3.20/3.60
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.99
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
8.50
Тегло,kg Външно тяло: 
30.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
28.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
52.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
250/773/185
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
596/842/320