Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Новини

10 години бизнес с инверторни климатици в България 136

Какво е да си десет години на пазара на климатици в България?

Разговор с Емил Киров, собственик на Кием Клима

Фотография: Мирослов Чобанов

Място: Шоурум на фирмата в Пловдив

Мнения за климатици Daikin от клиенти в гр. Пловдив 131

Daikin е компания, която поставя на централно място удобството на клиентите и поради тази причина непрестанно моделите им въвеждат иновации, които да повишат комфорта от използването на климатик у дома.

Daikin Stylish - характеристики и мнения 132

Daikin Stylish - баланс между изтънчен дизайн и иновативни технологични решения

Кой са най-известните марки климатици? 130

Daikin  не се специализират в производството на само един единствен вид климатици. Ако разгледате внимателно продуктите им ще забележите, че имат по равно сплит системи, мулти сплит системи и климатични инсталации.

Daikin, Fujitsu и Mitsubishi - най-добрите марки климатици 129

Живеем в свят в който климатът не спира да се променя – от много студено до ужасно горещо. Повечето хора търсят различни начини да се спасят от твърде крайните климатични условия, както и от високата влажност.

Инверторни климатици - начин на работа 113

Когато говорим за климатици, всички сме чували че има разлика във видовете. Чували сме и наименованието инверторен. Но колко от вас, имат точна и ясна представа, каква е разликата между инверторния и обикновения климатик? Решихме да разгадаем тази мистерия с няколко разяснения.

Daikin Bluevolution – революционната гама продукти завладяла пазара. 110

Daikin винаги са били лидери на пазара с техните иновационни технологии и нововъведения, но серията Bluevolution е абсолютна революция, спрямо всичко правено досега.

Еволюцията на климатиците 101

Днес приемаме за даденост включването на едно копче и променянето на климата в дома ни. Въпреки това е интересно да разкажем малко повече за еволюцията в климатиците и климатизацията. В самото начало на зараждането на идеята за климатизация стоят богатите и влиятелни хора в Египет.

Чисти филтри на климатика - чист въздух 100

Хората, които използват климатика за охлаждане и отопление знаят,че климатиците пречистват въздуха .Хората забравят да почистват филтрите, в следствие на това въздухът в помещението не е чист.

Ремонт на климатика 99

Били сте разумни при покупката на качествен климатик, който е работил ефективно дълго време. Но през последните няколко дни забелязвате, че климатикът не охлажда стаята, както е правел преди това.

Страници