Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Новини

Инверторни климатици - начин на работа 113

Когато говорим за климатици, всички сме чували че има разлика във видовете. Чували сме и наименованието инверторен. Но колко от вас, имат точна и ясна представа, каква е разликата между инверторния и обикновения климатик? Решихме да разгадаем тази мистерия с няколко разяснения.

Daikin Bluevolution – революционната гама продукти завладяла пазара. 110

Daikin винаги са били лидери на пазара с техните иновационни технологии и нововъведения, но серията Bluevolution е абсолютна революция, спрямо всичко правено досега.

Еволюцията на климатиците 101

Днес приемаме за даденост включването на едно копче и променянето на климата в дома ни. Въпреки това е интересно да разкажем малко повече за еволюцията в климатиците и климатизацията. В самото начало на зараждането на идеята за климатизация стоят богатите и влиятелни хора в Египет.

Чисти филтри на климатика - чист въздух 100

Хората, които използват климатика за охлаждане и отопление знаят,че климатиците пречистват въздуха .Хората забравят да почистват филтрите, в следствие на това въздухът в помещението не е чист.

Ремонт на климатика 99

Били сте разумни при покупката на качествен климатик, който е работил ефективно дълго време. Но през последните няколко дни забелязвате, че климатикът не охлажда стаята, както е правел преди това.

Закупуването на климатик-добра инвестиция 98

Стенният климатик се използва за охлаждане и отопление на определена стая, в някои случаи може да охлади няколко стаи, в зависимост от размерите. Той е чудесен вариант, когато поставянето на прозоречен климатик е невъзможно.

Монтаж на климатик 97

За повечето жилищни и всички търговски обекти монтирането на климатизация не е просто поставяне на климатик на подходяща повърхност, а всъщност е доста сложна процедура по монтиране на блокове, свързване на тръби и електрическо окабеляване.

Филтри на климатици 96

Филтрите на климатиците са предназначени да премахват праха във въздуха и да предпазват не само хората в помещението, но и частите на вътрешното тяло. Процедурата по премахване на праха от въздуха при климатика може да се сравни с дейността на прахосмукачка.

Климатикът - цар на климатизацията 95

Климатиците отдавна престанаха да бъдат символ на лукс, за да се превърнат в продукт в един от най-търсените.

Нов климатик - ползи от него 94

Напоследък се чудите дали да не смените стария климатик с нов? Ползите от монтаж на нов климатик са много, по-добро отопление на помещението, повече функции, по-добра енергийна ефективност и по-голямо спестяване в дългосрочен план.

Страници