Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Daikin, Fujitsu и Mitsubishi - най-добрите марки климатици

Daikin, Fujitsu и Mitsubishi - най-добрите марки климатици 129

Живеем в свят в който климатът не спира да се променя – от много студено до ужасно горещо. Повечето хора търсят различни начини да се спасят от твърде крайните климатични условия, както и от високата влажност. Така търсейки спасение, почти всички опираме до желанието да се скрият на място, където има климатици и ако това е собствения ни дом, сме щастливци. Но как да изберем правилно какви климатици да сложим в дома ни? Ние ги подбираме по няколко фактора – цена, гаранция, филтъри, разход на енергия и ефикасност. Освен марката климатик, огромно значение има и фирмата от която ще го закупим. Не пренебрегвайте фирмата, защото тя ще отговаря за гаранционната и следгаранционната поддръжка на вашият климатик. Под климатик се разбира всеки уред, който по някакъв начин контролира въздуха – охлажда, стопля, пречиства или пък вентилира. Събрахме на едно място трите най-добри бранда за климатици и описахме основните им качества, за да може да подберете оптималният избор за вашият дом.

Климатици Daikin

Климатиците Daikin са световно признат бранд в областта на климатичната техника. Основните им цели са да създадат климатичен уют не само в дома и офиса, ами и във всяка една обществена сграда, която е посещавана от много хора. Вземайки пример от суровите климатични условия в Австралия, климатици Daikin създават такива уреди, които да са технологично съвършени и да се справят при всякакви трудности. Това им помага да застанат начело на списъка с най-добрите производители на климатици в света.

Техните уреди са надеждни, с висока ефективност и високо качество. Допълнително преимущество е и изгодната им цена. Климатици Daikin са създадени така, че да поглъщат по-малко енергия, благодарение на инверторните си системи и така да контролират климата в помещението. Признак за гениалността е и системите им за по-нисък шум на работа и естетически издържаните им дизайни. Почти всички модели са снабдени и с Wi-Fi за да могат да бъдат удобно контролирани от разстояние и така да улесняват създаването на уютна обстановка.

Климатици Fujitsu

Климатици Fujitsu са направени с последните технологии, съчетавайки гладкост и завършеност в едно. Компанията се е погрижила нейните продукти да са лесни за инсталиране, благодарение на богатият спектър от размери и олекотеното тегло. Независимо какво е помещението, което искате да климатизирате Fujitsu  са се погрижили да ви осигурят подходящия размер. Освен това климатици Fujitsu имат и едни от най-добрите въздушни филтри, които са направени от фини частици керамика.

Климатици Mitsubishi

Освен едни от най-добрите климатици Mitsubishi предлагат на пазара и други електроуреди. Главната мисия на компанията е да създава уреди, които да пазят природата, поради тази причина и това е една от малкото зелени компании в света. Климатиците, които произвеждат са създадени така че да са максимално ефективни и с най-нисък разход на енергия. Техен запазен знак е i-save режима, който позволява на уреда да работи на ниски обороти и да пести енергия. Успяват да постигнат високо ниво на комфорт и ниско ниво на шумоизлъчване при тих режим на работа. Климатиците Mitsubishi можете да ги свържете чрез Wi Fi с вашия телефон и да управлявате от разстояние нивото на температурата в помещението.

И трите изброени марки са с високо качество и висока ефективност. Която и от трите да предпочетете, ще останете напълно доволни от избора си. Не забравяйте, че не винаги цената е определяща. При електроуредите даже е задължително никога да не се подвеждате по най-ниската цена. Сигурността и качеството винаги трябва да са на първо място, когато става въпрос за по-дългосрочна инвестиция.

admin