Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Daikin Stylish - характеристики и мнения

Daikin Stylish - характеристики и мнения 132

Daikin Stylish - баланс между изтънчен дизайн и иновативни технологични решения

Daikin успяха да ни зарадват през 2018 година с новия им климатик, който е за стенно монтиране, Stylish. Климатикът е уникален откъм дизайн и функционалност, което по никакъв начин не трябва да ни изненада, защото компанията е известна с добре балансираните си климатични уреди. Дизайна на Stylish е абсолютен комплимент към интериорния дизайн и е постижение  в областта на технологичните иновации с функциите си.

Daikin представя новото си бижу началото на годината през март месец. От този момент, той печели сърцата на всички с прекрасните си изчистени линии и възможността за 3 цвята - черно дърво, бял и сребърен. Да напаснеш климатик към един изпипан интериор никога не е било по-лесно. Не само, че цветовете на климатика го отличават от всички останали климатици на пазара, ами и ъглите му са заоблени, и обемът му е намален. Плоският дизайн дава оптималната възможност да го закачите на места, които дори не са предвидени за климатична инсталация. Това е най-тънкият климатик, който се предлага на пазара.

DAIKIN FTXA20AТ/RXA20A Stylish

Какви са технологичните характеристики на Daikin Stylish?

Климатикът е с енергийна ефективност  A+++, което го прави един от най-енергоспестяващите на пазара. Тази енергийна ефективност се отнася и за охлаждащата му функция и за затоплящата. Хладилният агент R-32 помага за опазването на околната среда, като допринася и за високата енергийна ефективност.

Какъв вентилатор използва Stylish

Вентилаторът е от ново поколение и работи на почти безшумен режим. Заедно с топлообменника успяват да държат нисък разход на енергия и ниски нива на шум. Като добавим и компактността, перфектния дизайн и контрола на влажността, този климатик ви гарантира че ще изпитвате пълен комфорт.

Потока на въздуха

Независимо дали топли или охлажда, климатикът на Daikin Stylish разпределя перфектно въздуха из цялата стая без да причинява дискомфорт на хората в нея. Когато стаята се нуждае от топлина, Stylish насочва въздуха надолу вертикално. Когато стаята се нуждае от охлаждане - към тавана. Тази технология помага да се избегне течението и на всички, които са в стаята да им е по-удобно. Това се случва благодарение на специални клапи.

Освен описаната по-горе технология, този климатик притежава и сезон „Мрежово око“, който определя температурата в стаята. Освен това разпределя и въздушния поток из стаята.

Погрижили са се и за влажността

Daikin винаги са били една крачка пред останалите, когато става въпрос за комфорт и качество. Като дългогодишни производители на едни от най-добрите климатици на пазара, те са на ясно, че за пълен комфорт не е достатъчно само регулирана температура. Нужно е и да се контролира влажността в помещението. Благодарение на вентилатора и на компресора, Stylish успява да постигне баланс между температура и влажност без да е нужна човешка намеса.

Каква е технологията за филтриране на въздуха?

Технологията е на Daikin и се казва Flash Steamer. Благодарение на нея, въздухът в стаята се филтрира без в него да остават алергени и други частици. Праха и миризмите също нямат шанс, така че можете да се доверите, че Stylish ще се погрижи за здравето на семейството ви.

DAIKIN FTXA25AW/RXA25A Stylish

Какви са отзивите за Stylish?

Абсолютно превъзходен

„Купих Stylish за да го използвам в стая с размер 20 кв. м. и той се справя успешно. При енергоспестяващ режим харчи средно по 500W, което е доста нисък разход на енергия. Почиствам филтрите веднъж на 3 месеца. Успявам да ги сваля и почистя лесно.“

Обичам си климатика

„Това е най-доброто нещо, което можете да си купите, ако искате да ви е хладно през лятото. Stylish е тих и изключително лесен за работа. Има нисък разход на енергия и успява да охлади помещението за 4, 5 мин. Спим на климатик и мога да заявя, че никога не ни е събуждал шум от него. Супер комфортен е когато имате проблеми със съня, защото практически не го чувате, че работи. Горещо го препоръчвам за летните безсънни нощи.“

Тиха и силна машина

„Купихме го за всекидневната ни. Преди имахме стар климатик на друга марка и разликата е огромна. В секундата в която го включиш и започва да охлажда или да топли. Наистина съм благодарен, че го взехме, защото ни спаси от горещината последният месец.“

DAIKIN FTXA25AS/RXA25A Stylish

admin