Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Fujitsu ASY-G18KLCA

Характеристики и функции: 
  • Икономичен режим - настройките на термостата автоматично се сменят в зависимост от температурата, за да се избегне ненужно охлаждане или отопление
  • Мощен режим - работа на максимален въздушен поток и скорост на компресора позволява бързо да се достигне комфорта в стаята
  • Автоматична скорост на вентилатора - микрокомпютър автоматично настройва въздушния поток ефективно да следва промените в стайната температура
  • Автоматичен рестарт - в случай на временно прекъсване на тока, климатикът автоматично ще рестартира в предишния режим след като се възстанови захранването
  • Таймер за сън - микрокомпютърът постепенно сменя стайната температура автоматично, за да осигури комфортен нощен сън
  • Филтър индикатор - показва чрез лампа периода за почистване на филътра
     
     
Категория: 
Марка: 

Климатици Fujitsu

Fujitsu е световна марка производител на климатични системи, термопомпи и различни видове продукти за отопление и охлаждане. Марката Fujitsu General е факт още от 1936 година, като от тогава главната й цел е да създава качествени климатични решения, които да задоволяват всички потребителски нужди.

Производството им е насочено към продукти, които са клас „А“. Освен това компанията е един от лидерите, които могат да предложат на пазара уреди, които са изключително тихи. Именно заради това и техните климатици са често предпочитани за използване в спални помещения.

Технологията, заради която инверторните им климатици стават едни от любимците на пазара, се нарича DC технология. Използва се мощен DC роторен компресор, който не позволява да има големи загуби на електричество. Така инверторните климатици Fujitsu са отлични енергоспестяващи решения, заради намалената си консумация на ресурси.

Вътрешните тела на климатиците са изключително компактни и са снабдени с топлообменник, който е многостъпков. Съобразявайки и най-малките детайли от  Fujitsu разработват два различни потока на въздуха, спрямо това, какъв режим е избран. Ако инверторния климатик е настроен да затопля помещението, тогава то ще излъчва въздух в посока към пода. Защото топлият въздух е по-лек и се вдига нагоре. Ако режимът му е да охлажда, тогава студеният въздух няма да отива директно към хората в помещението. Част от тази технология е и иновацията, климатика да намаля мощността си, когато помещението е празно, за да може да пести енергия.

Предимства на климатици Fujitsu

Друго огромно предимство на инверторните климатици Fujitsu е възможността им да сменят автоматично въздушният поток от топъл на студен, според нивото на температурата в стаята. Това спомага за поддържането на постоянна температура в даденото помещение. Освен това уредът може да се нагласи и на тих режим на работа, чийто нива са близки до абсолютно безшумното функциониране.

Всички климатици от тази марка са снабдени с филтри, които да почистват въздуха и да се грижат за добрата среда в помещението. Допълнителен плюс са и лесните за управления устройства.

2 840,00 лв.
SCOP: 
7.20
SEER: 
7.20
Отопление - Мощност, kW: 
0.7 / 6.3 / 6.4
Отопление - Консумация, kW: 
1.8
Охлаждане - Мощност, kW: 
0.9 / 5.2 / 5.4
Охлаждане - Консумация, kW: 
1.685
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
9.50
Тегло,kg Външно тяло: 
33.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
30.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
50.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
293/790/249
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
542/799/290