Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

GREE AMBER GWH18YE-S6DBA1

Характеристики и функции: 
 • Ефективно отопление дори при външна температура от -30°С
 • Система за изсушаване на вътрешният топлообменник – спомага за минимизирането на миризмите, които се образуват през лятото.
 • Система за интелигентно обезскрежаване – тя гарантира, че този режим ще бъде Електрически нагреватели на картера, на компресора и на дренажната вана
 • 7 скорости на вентилатора на вътрешното тяло
 •  Wi-Fi модул – елегантно вграден зад предният панел на климатика, посредством приложения достъпни за iPhone и Android базирани телефони.
 • Йонизатор (Cold Plasma) – вграден генератор на отрицателни йони, който помага за освежаването на въздуха в помещението и премахването на вредните бактерии.
 • Автоматично рестартиране – в случай на временно прекъсване на тока, климатикът автоматично ще рестартира в предишния режим след като се възстанови захранването.
 • Самодиагностика - опростява поддръжката чрез посочване на системни грешки или аномалии при работа.
 • Дежурно отопление - с помоща на тази функция климатикът може да поддържа постоянна температура от 8°С в режим отопление. По този начин домът Ви остава защитен от замръзване, в случай че Ви се налага да отсъствате за по - дълго време през зимния сезон.
 • Заключване на дистанционното управление - за да избегнете промяна на параметрите по невнимание или от деца, дистанционното може да бъде заключено
 • 24 - часов таймер - дава възможност за настройка на времето на включване и изключване на вентилатора в рамките на 24 часа
Категория: 
Марка: 

Климатици Gree

Историята на китайския производител на климатични системи започва през 1989 година, когато в китайската провинция в област Guangdong една малка компания започва да произвежда прозоречни климатици под името „Hail”. Много скоро след създаването си, малката фирма бързо се разширява, но се налага да промени търговското име на продуктите си, тъй като марката не е имала официална регистрация и губи правото си да произвежда климатици под името “Heil”

Затова, през 1994 година компанията променя името си на GREE и оттогава до днес това е търговска марка, която е символ на качество, иновации и достъпни цени.

Интересът към качествените продукти, които произвежда китайската компания бързо я превръщат в международен конгломерат, който днес предлага широка гама от климатици за бита и промишлеността, чилъри и други.

В наши дни търговската марка GREE се нарежда сред лидерите в производството и продажбата на климатични системи, а директорът на компанията, госпожа Дун Минчжу е сред 100 - те най-влиятелни жени в света.

Днес GREE е най-големият производител на климатици в Китай и е един от най-големите производители на климатични системи в света. В своя арсенал компанията има 13 признати иновационни технологични разработки, повече от 30 хиляди патента и собствени изследователски лаборатории по целия свят.

Към момента в компанията работят повече от 2000 висококвалифицирани инженери, които неуморно разработват и тестват иновативни климатични системи, а GREE има заводи в Бразилия, Виетнам, Китай, в които се трудят огромен брой служители.

Ежегодно в заводите на GREE се произвеждат около 5,5 милиона промишлени климатични системи и повече от 60 милиона битови климатици, които потеглят към потребители до над 160 страни по света.

За това колко от китайската компания държат на качеството на своите продукти говори мотото на бранда: „Производство без иновации е производство без душа”.

От GREE не спират да се развиват и да разработват нови технологии, които да направят климатичните системи още по-добри, което ги прави едни от най-търсените и популярни търговски марки и у нас, и по света.

2 630,00 лв.
SCOP: 
4.40
SEER: 
6.60
Отопление - Мощност, kW: 
1.20/5.57/9.20
Отопление - Консумация, kW: 
1.32
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.20/5.30/7.20
Охлаждане - Консумация, kW: 
1.32
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
16.50
Тегло,kg Външно тяло: 
62.50
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
33.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
56.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
327/1101/249
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
790/980/427