Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик Daikin FTXZ50N/RXZ50N

Характеристики и функции: 

Изборът на продукт с R-32 хладилен агент намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води директно до по-нисък разход на електроенергия благодарение на своята висока енергийна ефективност.

  • Най-висока ефективност на пазара - А+++
  • Охлаждане,отопление,пречистване на въздуха,вентилация,овлажняване и изсушаване на въздуха в едно тяло
  • 3-D въздушен поток гарантира равномерно разпределение на въздуха в цялото помещение
  • Технологията Flash Streamer на Daikin пречиства въздуха и абсорбира миризми
  • Въздушният филтър се почиства автоматично,което намалява консумацията на енергия с до 25% и ви спестява работа
  • Икономичен режим
  • Комфортният режим гарантира работа без силни въздушни течения, като не позволява топлия или студен въздух да духа право в тялото
  • Режимът на пълна мощност служи за ускорено охлаждане или отопление
  • Безшумна работа на както на вътрешното,така и на външното тяло
  • Опция Онлайн контролер

Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба ,UniCredit и TBI credit.

Категория: 
Марка: 

Климатици Daikin

Днес, който и да попитате за Daikin ще ви каже, че произвеждат климатици от висок клас, но малцина знаят, че компанията не произвежда само климатични системи.

Началото на японската компания Daikin Industries LTD е поставено през далечната 1924 година от Акира Ямада. Първоначално малката компания произвежда тръбни елементи за радиатори на самолети. През 30-те години на миналия век Дайкин разширява производството си и започва да произвежда хладилна и вентилационна техника, а през 1936 година започва да климатизира влаковете в Япония.

Втората Световна Война и последвалата криза се отразяват и на Daikin Industries LTD и до 1950 година производството и е доста свито. Компанията се възражда през 1951 година, когато търсенето на японска хладилна и климатична техника в САЩ се увеличава многократно.

От тогава до днес японската компания е извървяла дълъг път, който е преминал през климатизация на офиси, заводи, влакове, до производството на климатични системи за частите домове.

От 1963 година, от когато носи името, с което ни е позната и днес, търговската марка Дайкин е неотлъчно в световните класации за иновации и качество на климатични системи.

Дело на инженеринговите екипи на Дайкин са сплит - системите, разработването на технологията за променлив разход на енергия (VRV) и още много други иновации, които превръщат климатиците с този бранд в желана покупка на потребите по цял свят.

През 1973 година компанията стъпва на Европейския пазар, като открива първия си завод за климатици в Белгия. Съкращаването на пътя на произведените климатици до крайния потребител е брилянтен маркетингов ход, който намалява цените н продуктите и увеличава търсенето на климатизатори в Европа.

Днес, Daikin Industries LTD има 12 завода по целия свят за производство на хладилна, вентилационна, климатична техника, в които работят над 30 000 служители.

Името на японската компания е символ на качествени климатични системи от висок клас на достъпни за крайния потребител цени.

Daikin е качество, стил и иновативни технологии събрани само в един климатизатор!

4 950,00 лв.
SCOP: 
5.50
SEER: 
8.60
Отопление - Мощност, kW: 
0.60/6.30/9.40
Отопление - Консумация, kW: 
0.11/1.41/2.64
Охлаждане - Мощност, kW: 
0.60/5.00/5.80
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.10/1.10/1.60
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
295/798/372
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
693/795/300
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
23.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
48.00
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
15.00
Тегло,kg Външно тяло: 
50.00