Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Инверторен климатик TOSHIBA EDGE RAS-B13J2KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E

Характеристики и функции: 
 • Toshiba Ultra Pure филтър - Високоефективният филтър улавя до 94% частици с големина 2.5μm, известни като фини прахови частици PM 2.5. Те са изключително вредни при вдишване и могат да причинят сериозно увреждане на алвеолите на белите дробове. По-чист и здравословен въздух у дома с EDGE.

 • Режим HADA Care - Чрез режимът Hada Care въздушният поток в режим охлаждане е насочен е въжможно най- високо (по тавана) за по-добър комфорт и по-бързо уеднаквяване на температурата в стаята с цел избягване на студените течения. С HADA Care се създават оптимални условия за здравословна температура през лятото, без стрес за организма и изсушаване на кожата.

 • Режим Комфортен сън - При активиране на режим “Комфортен сън" въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

 • Режим 8°С отопление - гарантира минимална положителна температура в помещението, за да не замръзва водопровода.
 • Режим “Висока мощност” - позволява да се достигне зададената температура в помещението изключително бързо. Рязкото покачване или спадане на външната температура се отразява, както на мощността на климатика, така и на вътрешната температура. За да бъде изключена функцията трябва да се натисне повторно бутона на дистанционното управление.

 • Режим ECO - дава възможност да се намали консумацията на енергия и в режим на охлаждане и в режим на отопление. Когато се активира опцията в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1ºC на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява с 1ºC на всеки 2 часа.
 • Таймер - има възможността да се настрой точното време на включване или изключване на климатика, когато няма никой в помещението. Тази функция позволява да се управлява температурата според индивидуалните предпочитания.
 • Автоматично рестартиране - активира се допълнително чрез задържане на Reset бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки, при внезапно спиране или прекъсване на електрозахранването.
 • Самопочистваща функция при охлаждане - активира се след изключване на климатика и се извършва за 30 минути. Когато се спре климатизаторът, вътрешният вентилатор се включва, за да се изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Функцията не само предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, но и премахва бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.
 • Тих режим на работа - при активиране вентилатора започва да работи на много ниска скорост, при което се постига изключително тих режим. Най-често режима се активира през нощта, като запазва ефективността на климатика и осигурява пълен комфорт.
 • Magic coil - специално обработен вътрешен топлообменник незадържащ мръсотия. Това гарантира висока ефективност на уреда дори и след продължително използване и намалява вероятността от поява на неприятна миризма.
 • Възможност за онлайн управление / опция / - онлайн контролерът Ви позволява да управлявате Вашия климатик отвсякъде, по всяко време, от компютър, смартфон или таблет. Тази функция изисква закупуването на допълнителен аксесоар, както и локална мрежа, към която да свържете устройството.

 

      " КИЕМ " ЕООД не Ви задължава с договор за годишни профилактики при покупката.

       Можете да вземете климатика и на изплащане с БНП Париба, УНИКРЕДИТ и TBI кредит.

Категория: 
2 330,00 лв.
SCOP: 
5.10
SEER: 
8.60
Отопление - Мощност, kW: 
1.00/4.2/5.30
Отопление - Консумация, kW: 
0.20/1.08/1.55
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.00/3.5/4.10
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.25/0.90/1.12
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
10.00
Тегло,kg Външно тяло: 
30.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
19.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
48.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
293/800/226
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
550/780/290