Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Климатикът - цар на климатизацията

Климатикът - цар на климатизацията 95

Климатиците отдавна престанаха да бъдат символ на лукс, за да се превърнат в продукт в един от най-търсените. Използването на климатик е най-добрият начин да превърнеш дома си в уютен за живеене, благодарение на технологиите, които ни позволяват да се насладим на топло жилище през зимата и прохлада през лятото.

Климатикът днес е най-добрият начин да се контролира температурата у дома и в офиса. Предимствата са много: автоматичен контрол на температурата, контрол на силата на въздушната струя, използване на един и същи уред за охлаждане и отопление, премахване на влажността във въздуха, рециклиране на въздуха, тих режим на работа, използване на климатика като вентилатор, компактни размери на климатика, бърз монтаж (около 3-4 часа), избор на климатик, който да отговаря на размерите на помещението.

В сферата на климатизацията производителите на климатици не се ограничават само в отопление и охлаждане. От Daikin са създали серия Ururu Sarara, климатиците които пречистват въздуха, овлажняват или премахват влагата от въздуха без да понижават температура и по този начин да повишава усещането за комфорт. Домакинствата по света изразходват 10 % по-малко електрическа енергия чрез използването на климатик. Ето защо водещите компании в сферата на климатизацията работят непрестанно в търсене на решения за намаляване на консумацията на електричество, без това да се отразява на ефективността на климатика.

kiemclima