Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Комплект антивибрационни тампони за климатик

Категория: 

Аксесоари за климатици

Понякога, в желанието си климатика да бъде монтиран и да заработи възможно най-бързо, голяма част от клиентите пренебрегват важността на нужните му аксесоари и в последствие търсят възможно най-бързия начин да се сдобият с тях.

За да не изпадате и вие в паника, ако се налага да закупите качествени аксесоари на добри цени, можете да разгледате продуктите, които от Кием Клима ООД предлагаме.

Какво можете да откриете на страниците на нашия сайт?

Като професионалисти, които си разбират от работата и които от години развиват дейност в продажбата, монтажа и сервиза на климатични системи сме наясно колко важни са аксесоарите за климатици и затова сме се постарали да предлагаме голямо разнообразие на тези продукти.

Кондензни тави

При монтаж на климатик най-често клиентите забравят да помислят за кондензна тава за климатици. Този аксесоар е изключително важен, ако не искате да имате сърдити съседи, върху чиито балкони капе водата от вашия климатик. Кондензната тава е важна и ако водата от климатика ви пада директно върху тротоара и причинява неудобство на пешеходците и лете и зиме.

За да сте спокойни, че комфорта в дома или офиса ви няма да е за сметка на околните, ние можем да ви предложим кондензни тави за климатици на добри цени. Достатъчно е тавата да се монтира под външното тяло на климатика и вече никога да ви гледат на криво съседите.

Антивибрационни тампони

Антивибрационни тампони задължително се поставят при монтажа на климатиците, защото без тях вибрациите и шума от работата на климатизатора никак няма да е приятна и за вас и за околните.

Понякога обаче се случва някой от тампоните да дефектира и се налага подмяна на целия комплект. Точно за такива случаи, за да ви улесним, ние предлагаме разнообразие от комплекти антивибрационни тампони.

Спрей за почистване на климатици

Колкото и качествен да е един климатик, ако не се грижите за него той няма да ви служи ефективно. Поддръжката на климатизатора е ваша грижа и тя включва почистване на филтрите, забърсване и т. н. Спрейовете за почиствана на климатици, които от Кием Клима ООД предлагаме ще улеснят почистването на климатика многократно. Само с няколко впръсквания на спрея и забърсването с чист парцал вашият климатик ще заблести от чистота.

Освен тези основни за ефективната работа на климатика аксесоари ние можем да ви предложим още предпазни козирки, pvc канали и други.

16,00 лв.

4 бр. тампони 

Поставят се под външното тяло на климатика за обиране на вибрацията от работата на компресора.

Ще осигурите не само вашият комфорт, а и на съседите, чрез намаляне на неприятни тракащи звуци.