Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Конвектори Adax серия Glamox TLO

Категория: 

Отоплителни системи ADAX

Отоплението с конвектори през последните години придоби голяма популярност, тъй като отоплителните уреди са безшумни, с ниска консумация на енергия и са подходящи за всякакъв вид помещения.

Ако и вие сте се насочили към покупката на конвекторни отоплителни системи, можете да разгледате моделите, които от Кием Клима ООД ви предлагаме. При нас ще откриете пълната гама на отоплителни системи Adax, които ще внесат топлина и уют в домовете и офисите ви.

Какво представляват отоплителните конвекторни системи?

Най-простичкото обяснение е, че това са електрически уреди, които загряват въздуха в помещението до желаната температура посредством реотани. Тези отоплителни уреди работят с електрическа енергия, монтират се изключително лесно, напълно безшумни са и са много икономични като разход на енергия.

Какви са предимствата на конвекторните отоплителни системи Adax, които от Кием Клима ви предлагаме?

Не отричаме, че в момента на пазара можете да откриете голямо разнообразие от конвектори и да закупите марка и модел, които ви допаднат. Но ако търсите наистина най-доброто за отоплението на дома или офиса си, тогава конвекторните отоплителни системи Adax са вашите уреди.

Предимствата на тези конвектори са много и няма как да ги изброим всички, но ето кои са основните им плюсове:

 • Изключително икономични - Едва ли ще откриете толкова икономични като разход на електроенергия отоплителни системи. Уредите Adax използват технологията на естествена конвекция, при която топлината се генерира в задната част на отоплителния уред, като така се образува естествена циркулация на въздуха, което от своя страна води до много ниска консумация на енергия (около 400 W).
 • Конвекторите Adax могат да работят при ниски температури на външната среда, но за разлика от радиаторите с много ребра или други електрическите печки разходът им на електроенергия е много по-нисък.
 • Безшумни - За разлика от всички останали отоплителни уреди, конвекторните системи работят на много ниски нива на шум, като така осигуряват комфорт на цялото семейство.
 • Удобен и лесен монтаж - Отоплителните системи Adax се монтират много бързо и лесно на стената и не се налага в жилището да идва монтажен екип.
 • Ултра тънък и стилен дизайн - Всички уреди Adax се отличават със стилен и изчистен дизайн, който идеално се вписва във всеки интериор.
 • Напълно безопасни - За производството на конвекторите не се използват вредни химикали, азбест или други запалими материали и това ги прави напълно безопасни. Корпусът им е изработен от материал, който не отделя топлина и няма опасност малки деца да се наранят по някакъв начин.
Марка: 

Adax

Компанията, която произвежда отоплителни тела ADAX е ситуирана в Норвегия. Основана през 1948 година, ADAX и до днес е сред най-популярните компании в сферата на производство на конвекторни отоплителни системи.

Популярността на конвекторите, носещи бранда на норвежката компания се дължи на високото качество на изработка, възможността уредите да работят безотказно при много ниски температури, ниските нива на шум и най-вече на иновативните технологии, които гарантират високо топлоотдаване при ниска консумация на енергия.

Продуктите, които носят норвежкия бранд са съобразени с изискванията на съвременния потребител и са разработени така, че да осигуряват топлина и комфорт в дома или офиса, без това да увеличава разходите за електрическа енергия.

Стенните конвектори ADAX са възможно най-добрите и икономични отоплителни уреди, които се предлагат на пазара не само у нас, но и по целия свят.

Отоплителните уреди са със стилен и изчистен дизайн, оборудвани са с прецизен термостат, нискотемпературен нагревател, температурен сензор и отдават топлина по иновативна технология, която увеличава топлинния ефект с около 30% повече в сравнение с радиаторите с тръбни ребра, отоплителните печки с вентилатори и други отоплителни уреди на електроенергия.

Но не само икономията на енергия е предимството на конвекторите ADAX. Благодарение на усилената работа на инженерните екипи на компанията, всички отоплителни системи на този бранд са напълно безопасни, негорими, не изсушават въздуха и намаляват от минимум прахоизгарянето, което ги прави напълно безвредни дори за хора, страдащи от алергии.

Норвежкото качество, възможността да отопляват ефективно дома, хотела, заведението или офиса, стилния дизайн и безшумната работа на конвекторите ADAX печелят все повече почитатели, за които е важно да осигурят комфорта на близките си, без да плащат големи сметки за електроенергия.

Всички продукти на ADAX се предлагат със седем години гаранция - нещо, което малко брандове могат да си позволят да предложат.

Кием Клима ООД предлага конвектори от всички популярни в страната серии на ADAX - Clea, Economic, Neo, Strandart, Glamox.

239,00 лв.
 • По - голямата дължина на отоплителното тяло;
 • Нискотемпературния нагревател, изработен от специална алуминиева сплав и аеродинамична форма ( заобикаляща препятствия от рода подпрозоречни прагове, пердета и др. ) на корпуса постигат максимална ефективност и екологичност;
 • Електронният термостат следи и поддържа прецизно зададената стайна температура, като при най-малката промяна в нея, той включва/изключва конвектора;
 • Автоматична термозащита;
 • Функция против замръзване;
 • Падащ корпус за лесно почистване;
 • Без изсушаване на въздуха и с минимално прахоизгаряне; 

 

Модел

Мощност, W

Дължина, mm

Височина, mm

Цена с ДДС

TLO 03 ET

250

484

180

239  лв.

TLO 07 ET

700

1050

180

259 лв.

TLO 10 ET

1000

1430

180

279  лв.

TLO 14 ET

1400

1743

180

309 лв.