Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

MITS. HEAVY SRF-25 ZS-W/SRC 25 ZS-W2

Характеристики и функции: 
  • Комфорт и топлина: Инверторният подов климатик Mitsubishi Heavy Industries SRF25ZS-W / SRC25ZS-W разполага с шестстепенна настройка на клапите и функция за запаметяване на позицията им в различен ъгъл, за да създаде максимален комфорт. При охлаждане климатикът подава въздушната струя отгоре, а при отопление можете да изберете подаване на въздуха от двете клапи. Благодарение на това през лятото сте защитени от студени течения, а през зимата ще забравите за неприятното усещане за студени стъпала.
  • Пречистване на въздуха: Подовите климатици от серия SRF ZS-W разполагат с иновативен филтър с естествени ензими, който унищожава гъбички, бактерии, вируси и алергени. Ензимите атакуват микроорганизмите, като ги задържат във филтъра и ги неутрализират, което възпрепятства предаването на зарази по въздушен път. В комбинация с фотокаталитичния дезодориращ филтър против неприятни миризми и самопочистващата функция, която премахва влагата от вътрешността на климатика, въздухът в помещението се запазва чист и свеж.

  • Тишина и спокоен сън: Функцията “sleep timer” постига умерена климатизация чрез прецизно управление на капацитета, както и допълнително енергоспестяване. В определен времеви диапазон климатикът намалява/увеличава температурата с 1°C в зависимост от режима и по този начин поддържа благоприятен климат по време сън. Когато е зададен режим “silent”, системата работи на по-ниски обороти и осигурява тишината, от която се нуждаете.

  • Автоматични въздухо-разпределителни клапи: Независимо от режима на работа климатизаторът автоматично избира оптималния ъгъл.

  • Завъртане на въздухо-разпределителните клапи във вертикално направление: Клапите на климатизатора могат да бъдат позиционирани в желаното положение, което варира от хоризонтално до вертикално.

  • Избор за изход на въздуха: Могат да бъдат избрани долен и горен изход на въздуха заедно и само горен изход.

  • Ензим филтър: Филтър с естествени ензими, който унищожава гъбички, бактерии, вируси и алергени.

  • Фотокаталитичен миещ се дезодориращ филтър: Запазва въздуха свеж чрез отнемане на неприятните миризми. Дезодориращата функция може да бъде лесно възстановена, само с измиване и излагане на слънчева светлина.

Категория: 
2 760,00 лв.
SCOP: 
4.00
SEER: 
7.40
Отопление - Мощност, kW: 
0.8 / 2.9 / 3.7
Отопление - Консумация, kW: 
0.66
Охлаждане - Мощност, kW: 
0.9 / 2.5 / 3.1
Охлаждане - Консумация, kW: 
0.59
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
18.00
Тегло,kg Външно тяло: 
31.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
25.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
45.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
600/860/238
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
540/780/290
Клас на охлаждане: 
A++
Клас на отопление: 
A+