Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

MITSUBISHI EL. MFZ-KT50VG/SUZ-M50VA

Характеристики и функции: 
  • Комфортно отопление и охлаждане: С инверторния подов климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT50VG / SUZ-M50VA ще се наслаждавате на максимален комфорт през всеки сезон, благодарение на промяната на посоката на въздушния поток. При охлаждане можете да настроите климатика да подава въздушната струя само нагоре, за да се предпазите от студено течение и схващане. Изходящият въздух може да бъде насочен надолу към пода в режим на отопление, за да забравите за неприятното усещане за студени крака през зимата.

  • Свеж и пречистен въздух: Високоефективният филтър със сребърни йони неутрализира бактерии, полени и други алергени във въздуха, нарушавайки клетъчната им структура. Благодарение на голямата улавяща повърхност и функцията „Air Purifying”, той пречиства и ароматизира циркулиращия въздух. Това ще осигури свежест и здравословна среда в помещението.

  • Изключително тих: Инверторните климатици от серия Mitsubishi Electric MSZ-KT осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното тяло (до 28 dB), както и ниските нива на шум на външното тяло допринасят за ползотворна почивка и спокоен сън.

  • Енергоспестяващ режим “i save”: С помощта на режима "i save" бързо и лесно настройвате климатика на предварително зададена температура с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете незабавно към предишната настройка. Използването на тази функция допринася за намаляване консумацията на енергия, когато напускате стаята, например, или се приготвяте за сън.

  • Седмичен таймер: Перфектен климат вкъщи или в офиса само с една настройка, благодарение на функцията “Седмичен таймер”. Той позволява лесно да нагласите желаните температури и време за стартиране / спиране на работата чрез обособените на дистанционното бутони. По този начин няма да се налага постоянно да регулирате температурата, като едновременно с това пестите от електроенергия.

  • Автоматично регулиране на въздушния поток: Настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

  • Интелигентен температурен контрол: Econo Cool е функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, като по този начин повишава енергийната ефективност с 20%.

  • Wi-Fi контролер (опция): Възможност за Wi-Fi контролер, с който да управлявате климатичната система с помощта на приложение през смартфон или таблет.

Категория: 
6 270,00 лв.
SCOP: 
4.20
SEER: 
6.80
Отопление - Мощност, kW: 
1.5 / 6.0 / 7.2
Отопление - Консумация, kW: 
1.86
Охлаждане - Мощност, kW: 
1.2 / 5.0/ 5.6
Охлаждане - Консумация, kW: 
1.55
Тегло,kg Вътрешно тяло: 
14.50
Тегло,kg Външно тяло: 
41.00
Сила на звука,dB Вътрешно тяло: 
28.00
Сила на звука,dB Външно тяло: 
49.00
Размери(В/Ш/Д),мм Вътрешно тяло: 
600/750/215
Размери(В/Ш/Д),мм Външно тяло: 
714/800/285
Клас на охлаждане: 
A++
Клас на отопление: 
A+