Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Нов климатик - ползи от него

Нов климатик - ползи от него 94

Напоследък се чудите дали да не смените стария климатик с нов? Ползите от монтаж на нов климатик са много, по-добро отопление на помещението, повече функции, по-добра енергийна ефективност и по-голямо спестяване в дългосрочен план.

При монтаж на нов климатик вие ставате част от здравословен и конструктивен цикъл.

Първо, избиране на климатик с подходящите за вашето помещение параметри: BTU.

Второ, добрите марки климатици имат възможност ефективно да отопляват за възможно най-кратко време.

Трето, по-добра енергийна ефективност, която осигурява и по-бързо охлаждане и отопление. Това е най-желаната характеристика, която се търси при купуването на нов климатик.

Четвърто, най-добрият аспект на енергийната ефективност е, че тя носи със себе си множество други желани функции в новите климатични системи. Постоянното усъвършенстване на технологията е позволило в климатичната система да се въведедат противоалергенни функции, технологии за събиране на данни от голямо разстояние и много други интелигентни функции.

Петто, и може би най-важното в дългосрочен план, е по-малки разходи. Ако търсите да намалите разходите си и не знаете откъде да започнете. На старите климатици им трябва 30 % повече електроенергия и време да охладят, отколкото на новите климатици. А това означава по-големи сметки.Ние от Кием Клима осигуряваме 3 години пълна гаранция на климатични системи Daikin.

kiemclima