Kiem Clima FacebookKiem Clima Google +Kiem Clima Youtube channelKiem Clima LinkedinKiem Clima RSS

Закупуването на климатик-добра инвестиция

Закупуването на климатик-добра инвестиция 98

Стенният климатик се използва за охлаждане и отопление на определена стая, в някои случаи може да охлади няколко стаи, в зависимост от размерите. Той е чудесен вариант, когато поставянето на прозоречен климатик е невъзможно. Стените климатици са перфектно решение за търговските обекти, където помещението е заградено, поради много причини. Климатиците са в различни размери и могат да охладят бързо и ефективно помещението.

Къде се предпочита поставянето на климатик?Много пъти сме виждали климатици поставени по хотели, мотели и ханове. По този начин се дава възможност на гостите на тези обекти сами да регулират температурата в стаите си.

Има много климатични системи, които се използват в търговските или офис обекти. Използват се за помещения, където е поставено високотехнолочно оборудване, като сървъри и други необходими за комуникация устройства. Климатикът се настройва на достатъчно ниска температура, за да предпазва апаратурата от прегряване. Те също се използват и в заводи за същата цел.

За дома се използват повече стенни климатици от прозоречни, защото са много по-мощни, не блокират прозореца и няма риск да паднат от него. По-скоро са незабележими в дома и се монтират близо до тавана на помещението и така по-бързо охлаждат въздуха.Преди закупуване на климатик разберете дали мястото, откъдето смятате да купувате, осигурява монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Изберете климатик, който отговаря на вашите нужди и цената на климатика е по-възможност на вашия бюджет.

kiemclima